Payitaht Büyüyor!

3/22/2018

Ekranların beğenilen oyuncularından İlker Kızmaz ve Emel Dede Payitaht kadrosuna dahil oldu

Payitaht Büyüyor!


Tarihsel hikâyeleriyle izleyenleri cezbeden ve kendine bağlayan Payitaht Abdülhamid’in güçlenen kadrosu; Bu hafta yayınlanacak 43. bölümünde de iki yetenekli ve beğenilen oyuncusuna kapılarını açacak. Sultan Abdülhamid’in büyük oğlu Şehzade Mehmet Selim olarak gelecek İlker Kızmaz ve eşi Handan’ı oynayacak Emel Dede Payitaht’ta  çarpıcı hikâyeleriyle ve oyunculuklarıyla bundan sonraki bölümlerde izleyicinin karşısında yer alacaklar.   
 
İLKER KIZMAZ – ŞEHZADE MEHMET SELİM

Payitaht Abdülhamid’in 43. bölümü itibariyle ekrana gelecek olan başarılı oyuncu İlker Kızmaz, Sultan Abdülhamid’in büyük şehzadesi Mehmet Selim olarak diziye geliyor.
 
Eşi Handan ile Avrupa’daki yaşantısından sonra Payitaht’a geri dönen, babası gibi dünyada bütün gelişmeleri takip etmekten keyif alan, sakin mizaçlı, zeki, yakışıklı ve son derece titiz bir mizaca sahip olan Şehzade Mehmet Selim, uzun süre arasının açık olduğu babasıyla en iyi anlaşan Şehzadesi olarak tekrar yakınlık kurmayı başaracak. Saraya gelişiyle birlikte eskisi gibi babasının gözdesi olacak olan Şehzade Mehmet Selim, Saltanat Ailesindeki bütün dengelerin bozulmasına yol açacak. Bu dengelerin bozulmasından bakalım en çok kim etkilenecek?
 
EMEL DEDE - HANDAN

Ekranların genç, beğenilen oyuncularından olan emel Dede, Payitaht’a Şehzade Mehmet Selim’in eşi Handan olarak geliyor.
 
Eşi gibi son derece titiz, temiz, bakımlı ve çok güzel bir kadın olan Handan, mükemmeliyetçi yapısı ve düşünerek, yavaş ve dikkatli konuşan tarzıyla dikkatleri çekiyor. Onun bu mükemmeliyetçi yapısının ardında en büyük korkusunun bir gün kocasının kendini boşamasının olduğunu anlayacağımız Handan’ın, Şehzade Mehmet Selim’i her şeyin üzerinde düşündüğü akıllı hamleleriyle ve tavsiyeleriyle kendisine nasıl bağladığına tanıklık edeceğiz. Şehzade Mehmet Selim’in ona sormadan karar vermeyişi ve kocasının hünkârın gözünde yükselmesi için Saraya gelir gelmez yeni iş birliğine imza atması da onun bu hırsını ve kocasına olan bağlılığını ekranlara yansıtacak. 

Kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren Payitaht Abdülhamid Cuma akşamları saat 20.00'de TRT1'de!