Payitaht'a Taze Kan

2/20/2018

TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'e üç yeni oyuncu katıldı.

Payitaht'a Taze Kan


TRT 1’de Cuma akşamlarının vazgeçilmez dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yeni karakterlerle kadrosunu daha da güçlendiriyor.
 
 
Yapımcılığını ES Filmin, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı diziye 40. bölüm itibariyle ekranların sevilen, beğenilen, ünlü isimlerinden Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı ve Buse Varol katıldı. Önümüzdeki bölümlerde yeni karakterlerle dizide heyecan daha da artacak.
 
Prenses Efsun: Nur Fettahoğlu
Daha önce Filinta dizisinde izlediğimiz yetenekli oyuncu Nur Fettahoğlu; Payitaht Abdülhamid’e “Prenses Efsun” karakteriyle katıldı. Doğuştan asil, zeki, güzel, etkileyici, Saray oyunlarını ve gücü nasıl elde etmesi gerektiğini iyi bilen Abhazya Prensesi Efsun rolünde izleyeceğimiz Fettahoğlu, önümüzdeki bölümlerde de izleyicinin karşısında olacak.  
 
Mislimelek: Buse Varol
Payitaht Abdülhamid’in yeni bölümlerinde bir başka sürprizde genç ve yetenekli oyuncu Buse Varol. Dizi kadrosuna dahil olan Varol, Prenses Efsun’un kız kardeşi “Prenses Mislimelek” olarak izleyicinin karşısına çıktı. Prenses Mislimelek su gibi duru, temiz, naif, huyu da kalbi de güzel ve ablasına bütün kalbiyle bağlı bir kardeş olarak Payitaht'ta yerini alacak.
 
Fehim Paşa: Erkan Avcı
Payitaht Abdülhamid’e 40. bölüm ile birlikte izleyicinin beğendiği, yetenekli oyunculardan olan Erkan Avcı, “Fehim Paşa” rolüyle  katıldı. Payitaht’ın Paşalarından olan Fehim Paşa, Abdülhamid’in yaveri ve baş hafiyesidir. Görevi,  sokakların emniyetini sağlamak, devletini seven külhanbeyleri himaye etmek,  haksızlığın karşısında yoldan çıkanı yola getirmek, kimsesizlere sahip çıkmaktır. Ayrıca devleti ilgilendiren bütün önemli haberleri ilk kaynaktan öğrenmektir.