Absürt Komedi Dizisi "Tutunamayanlar" Ocak'ta Başlıyor!

12/16/2019

Başrollerinde; Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz ve Şinasi Yurtsever gibi oyuncuların yer aldığı "Tutunamayanlar" Ocak'ta TRT1'de!

Absürt Komedi Dizisi


 
Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ve 60 dakika olarak planlanan absürt komedi dizisi “Tutunamayanlar”, Ocak ayında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
 
Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği Tutunamayanlar dizisinin yönetmenliğini Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu yapıyor.
 
Ekranlara yeni bir soluk getirmesi beklenen ve 60 dakika olarak izleyiciyle buluşacak olan dizinin senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan kaleme aldı.
 
Başrol Doğu Demirkol
 
Son yılların parlayan yıldızlarından Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Özlem Tokaslan, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.
 
 
Tutunamayanlar 
 
Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.
 
İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.