TRT 1’in Yaz Dizileri Reytinglerde Zirvede

8/21/2023

TRT 1’in Yaz Dizileri Reytinglerde Zirvede

TRT 1’in Yaz Dizileri Reytinglerde Zirvede


TRT 1’in yaz dizileri reyting guruplarında liderliğini koruyor. Total grubunda “Kendi Düşen Ağlamaz”, AB grubunda “Hayatımın Neşesi” ve ABC grubunda da “Benim Güzel Ailem” geçen haftanın en çok izlenen dizileri oldu. TRT 1’in yaz sezonunda yayın hayatına başlayan dizileri reyting kategorilerinde geçen haftanın en çok izlenen dizileri oldu.

 

Başarılı hikâyeleri ve usta oyuncu kadrolarıyla milyonların gönlünde taht kuran diziler; “Kendi Düşen Ağlamaz” Total’de, “Hayatımın Neşesi” AB’de, “Benim Güzel Ailem” ise ABC grubunda en çok izlenen dizi olarak açık ara birinci oldu.

Benim Güzel Ailem

Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularıyla üç kuşağı bir araya getiren, nostaljik ve sıcacık dizi olan “Benim Güzel Ailem”in oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Utku Çoskun, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Üna, Özlem Kaplan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor. “Benim Güzel Ailem” her çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşuyor.

 

Kendi Düşen Ağlamaz

Babasının yeniden evlenmesine engel olmak için ani bir kararla onun onaylamayacağı bir genç ile nikah masasına oturmaya karar veren Alize'nin renkli ve sıcak hikayesini ekranlara taşıyor. “Kendi Düşen Ağlamaz”ın başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak paylaşıyor. Eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuna sahip “Kendi Düşen Ağlamaz”, her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara geliyor.

 

Hayatımın Neşesi

Türk televizyonlarının yeni gözdesi "Hayatımın Neşesi" iki çocuklu Neşe ve Mustafa'nın mutlu çekirdek ailesi ve Mustafa'nın birbirinden farklı karakterlere sahip sıcacık aile ortamını anlatıyor. İzleyicilerin kendilerini ailenin bir parçası gibi hissettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin başrollerde yer alırken onlara Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol, Gizem Kala, Selma Guneri, Süreyya Güzel, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım ve Özlem Ünaldı eşlik ediyor. “Hayatımın Neşesi” her cuma saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanıyor.