Gönül Dağı 114. bölüm fragmanı yayında

11/13/2023

Gönül Dağı, gönüllerde ince bir yel gibi esmeye devam ediyor. TRT 1’in çok sevilen dizisi, izleyicilerine her hafta hem duygusal hem de keyifli dakikalar geçirtiyor. Dizinin 18 Kasım’da yayınlanacak olan bölümünün fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 114. bölüm fragmanı yayında


Bozkırdaki küçük kasaba Gedelli’de yaşananları, sanki her biri bizdenmiş gibi karakterleriyle sıcacık anlatan Gönül Dağı, her bölümüyle izleyenlerini biraz daha kendine bağlıyor. Dizinin 113. bölümü büyük beğeni toplarken, 114. bölüm de daha şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Gönül Dağı’nın 114. bölümünün fragmanı, Gedelli Kasabasının yeni olaylara gebe olduğunu gösteriyor. Sizleri 114. bölüm fragmanıyla baş başa bırakmadan önce, gelin hep birlikte önceki bölümde yaşananlara kısa bir göz atalım.

Hikâye bizi nereye götürüyor?

Taner ve Selma’nın ilişkisi güzel bir şekilde devam eder. Ancak Zafer, Selma'dan ümidini kesmemiştir. Zafer'in planı nedir? Veysel yangın sonrasında bir karar karar verir. Veysel herkesten gizli ne yapacaktır? Asuman, Ramazan'ın yazdığı kitabı bulur. Ramazan ne tepki verecektir? Erkan, Yeşim'e açılmaya, hislerini anlatmaya karar verir. Yeşim'in tepkisi ne olacaktır? Rıfat ayağının durumunu herkesten gizler. Ciritçi Abdullah’a giden Rıfat ondan ne isteyecektir? Gönül Dağı, 114. bölümüyle 18 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de...

Gönül Dağı Dizisinin Kadrosu

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır rol alıyor.

Gönül Dağı 114. bölüm fragmanı