Gönül Dağı: Taner ve Selma nişanlanıyor

1/8/2024

Gönül Dağı’nın iki aşığı nihayet muratlarına eriyor. Taner ve Selma, evlilik yolunda ilk adımı atıyor ve nişanlanıyorlar. Dizinin 121. bölümü böylesi mutlu bir olaya sahne olurken, merakla beklenen 122. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Gönül Dağı: Taner ve Selma nişanlanıyor


Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren her hafta birinci olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı, yeni yılda da milyonları TRT 1 ekranlarında buluşturuyor. 2024’ün ilk bölümünde de yine eğlenceli ve hüzünlü anlara tanık olduk. 121. bölüme Taner ve Selma2nın nişanları damga vurdu. Gönül Dağı’nın merakla beklenen 122. bölümünün fragmanı da yayına girdi.
Bakalım 6 Ocak’ta yayınlanan bölümde neler yaşanmıştı.

Selma Öğretmen’e soruşturma

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde, öğrencileri mantardan zehirlenen ve hastaneye kaldırılan Selma Öğretmen, zor günler geçirmektedir. Hakkında soruşturma açılan Selma’nın moralini düzeltmek için elinden geleni yapan Taner, bir avukatla konuşup sözlüsünü bu dertten kurtarmanın yollarını arar.
Taner, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar yüzünden üzüntülü günler geçiren Selma’ya muhteşem bir nişan töreni hazırlar. Ramazan, Veysel, Asuman ve Cemile de onun bu heyecanına ortak olurlar.

Sağlık ocağının bahçesindeki bebek

Elif, sağlık ocağının bahçesinde bir bebek bulur. Bebeği kimin bıraktığı bulunamaz. Elif ve Kenan, çok sevdikleri bu bebeğe süt anne arayışına girerler. Mihriban’dan yardım isterler.

Hüseyin ve Adile’nin nikahı

Adile’nin kimliğini alarak nikah işlemlerini başlatmaya hazırlanan Hüseyin’in başına beklemedik bir olay gelir. Rıfat ve Selami’nin kavgasını ayırmaya çalışırken Adile’nin kimliğini logara düşer. Oysa Adile, nikah işlemlerinin başlatıldığını düşünmektedir.

Dişçi Musa, kimi arıyor?

Alzheimer hastalığı ile mücadele eden Dişçi Musa, kasabanın dışına çıkarak arayışa girer. Ciritçi Abdullah ile karşılaşan Dişçi Musa, kimi arıyor? Aradığı kişiyi bulabilecek mi? Ona bu konuda kim yardımcı olacak?
Gönül Dağı, yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20.00’de TRT1’de…

Gönül Dağı Dizisi Oyuncuları

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Sude Zülal Güler, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Özcan Varaylı.

Gönül Dağı 122. bölüm fragmanı