Pastane


Bu bölümün tamamı ve daha fazlası Tabii’de!

Pastane 135.Bölüm

Pastane 135.Bölüm. Beğendili Kadayıf dolması / Ara sıcak Kadayıf İç harcı; Sosis Patlıcan Kaşar peyniri Muskat Tuz Karabiber Sos için; 1 yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı tereyağı Genel Notlar: Sosislerin uçlarını keserken ve tavada pişirirken ayrıntı alınacak. Un ile tereyağı kavrulurken ayrıntı alınacak. Patlıcanlar ve kaşar peynir konurken ayrıntı alınacak. Kadayıfları şerit halinde yayıp malzemeleri üzerine koyarken müzik altı alınacak. Sosisler yerleştirilip rulo halinde konduktan ve fırına konarken müzik altı olacak. Havuç Köftesi Taze soğan 1 diş sarımsak Havuç 3 kuru kıyısı Ekmek kırıntısı Dereotu 1 yumurta Maydanoz Nane Tuz Karabiber Limon Yağ Üzerine; Maydanoz Cherry Domates Yoğurt Püf Noktaları: Bıçağın üst kısmı ile havuçları soyarsanız daha ince ve kolay bir şekilde soyarsınız. Rendelenmiş şekilde yoğurursanız köftenizin kıvamı daha iyi olur. Sebzelerinizi önce tuzlayıp sonra suda beklettikten sonra sirkelerseniz hem daha temiz hem de olabilecek hastalıklardan sizleri korumanızı sağlar. Kuru kayısıyı biraz suda beklettikten sonra mutfak robotunda rendeden geçirilmesi daha kolay olur. Genel Notlar: Havuçlar pır yapılırken 1 diş sarımsak ile kayısı eklenirken ayrıntı alındı. “Bugün renklerden konuştuk.” cümlesinden tekrar çekildi. Maydanozu doğrarken müzik altı girilecek. Köfte una bulanırken ve tavada pişirilirken müzik altı olacak. Yoğurt dökülürken detay çekildi. Kestane Tatlısı Kestane Süzme yoğurt Üzerine; Kakaolu bisküvi Hazır karamel Püf Noktası: Son kullanma tarihlerine bakmanız gerekiyor. Eğer bakılmaz ise besin zehirlenmesi ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Genel Notlar: Tatlıya başladığında telefonu çaldı. Deniz hanım toparladı ama tekrar bakılmalı. Kestane robottan geçerken ayrıntı alınacak. Yoğurt ile kestaneyi karıştırırken ayrıntı alınacak. Bisküvilerin üzerlerinde yazıları görülürse dikkat edin. Karışımın içine bisküviler konurken detay alınacak. Karamel sos üzerine dökülürken müzik altı olacak.

diğer bölümler :