Kendi Düşen Ağlamaz, 19. bölüm fragmanı yayınlandı

11/4/2023

TRT 1’in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni fragmanı yayınlandı. Dizinin 19. bölümünde de sevenlerini yine çok keyifli bir hikâye bekliyor olacak.

Kendi Düşen Ağlamaz, 19. bölüm fragmanı yayınlandı


“Alize ile Serkan aynı çatı altında”

TRT 1’de yayınlanan ve başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak’ın Paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz, eğlenceli hikâyesiyle de milyonların gönlünde taht kurdu. Her bölümü merakla beklenen dizinin 9 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek 19. bölümünün fragmanı da yayınlandı.

Kendi Düşen Ağlamaz 18. bölümde neler yaşandı

Genel olarak Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli, bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu kon ulana kendi Düşen Ağlamaz’ın 18. bölümü de yine Alize ve Serkan’ın çekişmelerine sahne oldu. Bir yalanın içinde daha fazla yaşamak istemeyen Alize, tüm gerçeği Kadir’e anlatıp ortadan kayboldu. Alize’nin nereye gittiğini, nerede olduğunu kimse bilmiyordu. Serkan, sırlarını açık eden Alize’ye çok öfkendi ama aşkı öfkesinin önüne geçmeyi bildi ve onu aramaya başladı. En sonunda da onu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde buldu. Alize’den evliliklerine bir şans daha vermesini istedi ve bu seferki evliliklerinin artık yalansız, gerçek bir evlilik olacağına dair söz verdi.

Alize’yi ikna etmenin yolu yeni ev

Alize çıktığı eve geri dönmemekte kararlı olunca, Serkan da çözümü yeni bir eve taşınmakta buldu. Alize, artık kendi evinin hanımı olabilecektir ama bu duruma hazırlıksız yakalandığını da anladı. Ancak hiçbir konuda yenilgi kabul etmediği için de bu konuda da başarısız olmaya niyeti yoktu.

Bu artık gerçek bir evlilik

Diğer yandan Alize, Serkan’la yalnız kalacak olmanın da gerginliği içindeydi. Aynı evde yaşamalarına rağmen Serkan’a karşı inadı hala kırılmamıştı. Serkan’la bir konuda inatlaşması, Alize’nin hayati bir tehlike atlatmasına yol açtı. Serkan sonunda Alize’yle olamayacağına karar verdi ve ikili arasında ipler kopma noktasına geldi. Tam bu sırada Alize, beklenmedik bir hamle yaptı ve Serkan’a artık evliliklerini gerçekten yaşamak istediğinin sinyalini verdi.

Kendi Düşen Ağlamaz, her perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...
 
Kendi Düşen Ağlamaz, her perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...