Kendi Düşen Ağlamaz: Yeliz’in yeni tuzağı

12/22/2023

Kendi Düşen Ağlamaz’ın 25. Bölümü, perşembe akşamı sevenleriyle buluştu. TRT 1’in çok sevilen dizisinin 26. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kendi Düşen Ağlamaz: Yeliz’in yeni tuzağı


TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak'ın paylaştığı, eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli, bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor. Dizinin perşembe akşamı yayınlanan son bölümü, seyircinin büyük beğenisini kazandı. Alize ve Serkan’ın aşklarının hikâye edildiği Kendi Düşen Ağlamaz’ın 26. bölüm fragmanı da yayına girdi.
Gelin, son bölümde neler yaşanmış, hep birlikte göz atalım.

Yeliz, ortalığı karıştırıyor!

Alize, Serkan’ın odasından seslerin gelmesi üzerine Serkan’ın kapısını çalar. O sırada içeride olan Yeliz’i Alize görecek mi? Serkan, ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Yeliz; Serkan ve Alize’nin arasını bozabilmek için onları yeni bir tuzağa çeker. Ancak hesap edemediği şeyler vardır. Alize ve Serkan’ın Öteki Tekim isimli, çiftlerin katıldığı bir yarışmaya girmesine ön ayak olan Yeliz öyle bir şey yapar ki adeta stüdyoya bomba düşer. Artık işler hiç de hesap ettiği gibi gitmeyecektir.

Kendi Düşen Ağlamaz 26. bölüm fragmanı