Kendi Düşen Ağlamaz 20. bölüm fragmanı

11/10/2023

TRT 1’in romantik komedisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmana bakılırsa, Alize ile Serkan’ın arasındaki buzlar iyice erimeye başlayacak gibi görünüyor.

Kendi Düşen Ağlamaz 20. bölüm fragmanı


TRT 1’de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz’ın 19. bölümü geçtiğimiz perşembe gecesi yayınlandı. Alize’nin hastalığının sevimli ikilimizi birbirine yaklaştırırken, aralarındaki buzlar da iyice erimeye başlıyor. Dizinin 20. bölüm fragmanında, Alize ve Serkan’ın birbirlerine olan sevgilerinin daha da arttığının ipuçları yer alıyor. Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin takipçilerini yeni bölüm fragmanıyla baş başa bırakmadan önce, 19. bölümde neler yaşanmıştı kısaca bir göz atalım.

Tarihi eser kaçakçılığı mı?

Genç çiftin kapısı hiç beklemedikleri anda polis tarafından çalınır. Alize ve Serkan, tarihi eser kaçırmaktan gözaltına alınıp geceyi nezarethanede geçirirler. Ancak bu olay sonrasında Nurettin, kızı Alize’nin hayat standartları konusunda endişelenmeye başlar. Nurettin genç çiftle konuşup onlara maddi destek vermeyi teklif eder. Ancak Serkan bunu kabul etmez. Serkan, Nurettin’e, Alize ile yeni bir hayata başladığını ve bu hayatın sorumluluğu neyse almaya kararlı olduğunu söyler. Hatta Serkan, Nurettin sayesinde girdiği oteldeki müdürlük işinden de istifa eder. Artık Alize’yle kendi yağlarında kavrulacaklardır.

Alize ev hanımı oluyor.

Bu karar, ağzında altın kaşıkla doğmuş, para harcamayı bilmeyen Alize için tam bir ev ekonomisi sınavına dönüşür. Hayatlarında ilk kez bir evi idare etmeye çalışan genç çift, zorlansalar da birbirlerine verdikleri destekle sıkıntılarının üstesinden gelmeye çalışırlar. Ta ki Alize üşütüp hasta olana dek! Alize’nin hastalanması Nurettin için bardağı taşıran son damla olur. Hasta kızını kaptığı gibi o evden çıkarırken Serkan’a da bir baba olarak son sözünü söyler. Alize artık Serkan’ın şartları altında yaşamayacaktır. Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de...

Kendi Düşen Ağlamaz 20. bölüm fragmanı