Kendi Düşen Ağlamaz 23. bölüm fragmanı yayınlandı

12/1/2023

TRT 1’in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 23. bölümü de sevenlerinin karşısına yine çok keyifli bir hikâyeyle çıkacak.

Kendi Düşen Ağlamaz 23. bölüm fragmanı yayınlandı


TRT 1’de yayınlanan ve başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder, Enes Koçak'ın paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz her bölümüyle izleyenlerini biraz daha kendine bağlıyor. Alize ve Serkan’ın evliliklerini eğlenceli bir dille bizlere aktaran dizinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı.Dizinin 7 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde de izleyenleri yine güzel sürprizler bekliyor.

Şimdi 23. bölüm fragmanını izlemeden önce, son bölümde neler yaşandığını kısaca hatırlayalım.

Alize’nin planları!

Alize, şüphelerinde haklı çıktığını anlamış, Tarık Dikili’nin kim olduğunu öğrenmiştir. Tam bu gerçeği Serkan’a söyleyeceği sırada büyük bir sürprizle karşılaşır. Alize, Serkan’ın o adamla iş yapmasını kendine has yöntemlerle engel olmaya çalışırken işler sandığından daha da karmaşık bir hal alır.

Mesut’un gerçek yüzü ortaya çıkacak mı?

Mesut’un planları tam da istediği gibi işlemektedir. Nurettin, oteli satmak zorunda kalmıştır. Mesut, bizimkilerin hayatına parça parça sızıp herkesin sevgisini kazanırken ona sadece Alize güvenmemektedir. Ne olursa olsun onun gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ama sonunda Serkan öyle bir hamle yapacaktır ki, Alize hayatının şokunu yaşayacaktır.

Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…

Kendi Düşen Ağlamaz 23. bölüm fragmanı