Kendi Düşen Ağlamaz 21. bölüm fragmanı yayında

11/17/2023

Alize ve Serkan’ın çekişmeli ama bir o kadar da eğlenceli evliliklerinin konu edildiği Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana bakılırsa, dizide yine birbirinden ilginç olaylara tanıklık edeceğiz.

Kendi Düşen Ağlamaz 21. bölüm fragmanı yayında


Bu öyle bir evlilik ki, hem iki genç arasında büyük bir aşk hem de büyük bir inatlaşma var. Böyle olunca da doğal olarak ortaya bol eğlenceli bir hikâye çıkıyor. İşte TRT 1’de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz da böyle bir dizi. Her perşembe akşamı ekranlara gelen dizinin 20 bölümü büyük ilgi gördü. Sevenlerinin merakla beklediği 21. bölüm fragmanı da yayınlandı.
Yeni fragmanı izlemeden önce, 20. bölümde neler olmuştu bir göz atalım.

 Serkan yeni iş peşinde

Alize’ye hak ettiği hayatı yaşatamadığı için kendini suçlayan Serkan, büyük bir karar verir. Bu karar ona yeni bir işin kapılarını açar. Ancak Serkan, bu kapının ardında kimin olduğundan henüz habersizdir. Artık maddi sıkıntılarını çözmüş olan Serkan, Alize için düşünmeden para harcamaya başlar. Bu durum Alize’nin hoşuna gitse de Serkan’ın harcadığı paranın miktarı Alize’yi işkillendirir. Sonunda Alize, Serkan’ın büyük bir fedakârlık yaptığını öğrenir ve çok üzülür. Alize bu durumu düzeltmek için Serkan’dan habersiz bir çözüm yolu bulur. Ancak Serkan bunu öğrendiğinde, işler Alize’nin tahmin ettiği gibi olmayacaktır.
Kendi Düşen Ağlamaz her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de...

Kendi Düşen Ağlamaz 21. bölüm fragmanı