Teşkilat 85. bölüm fragmanı yayında

11/20/2023

Teşkilat’ta heyecan dalgası dinmek bilmiyor. Her bölümü nefes kesen aksiyon sahneleriyle dolu Teşkilat’ın merakla beklenen 85. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Teşkilat 85. bölüm fragmanı yayında


TRT 1’in dördüncü sezonunda da fırtına gibi esen fenomen dizisi Teşkilat, her bölümüyle izleyenlerini biraz daha kendine bağlıyor. Devlet ve millet için kendilerini feda etmekten kaçınmayan isimsiz kahramanların hikayesinin anlatıldığı dizinin 84. Bölümü geçtiğimiz pazar akşamı ekranlara geldi. Teşkilat’ın 85. bölüm fragmanı da yayınlandı.
26 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanını izlemeden önce neler yaşanmıştı hatırlayalım.

Gökhan tek gözünü kaybetti.

Gökhan, Ömer’in Zehra’nın hayatı uğruna kendini feda ettiğini zannederken, Ömer tarafından büyük bir yenilgiye uğradı. Üst üste başarısız sonuçlanan hamlelerinden dolayı Şirket ise Gökhan’ın tek gözünü alarak cezasını kesti. Kosova Savunma Bakanı’nın, kızı Zehra ile kavuşmasının ardından, beklenen İHA anlaşması gerçekleşti. Ekip vakit kaybetmeden, Gökhan’ın Şirket’in Horus kod adlı mensubu olduğunu ortaya çıkaracak belgeleri deşifre etmek için detaylı bir şekilde çalışmaya başladı.

Karmakarışık ilişkiler.

Çetin’in Gökhan’ı ziyaret etmesi Ömer’in kafasında soru işaretlerine sebep olsa da Neslihan bu durumun baba-kız ilişkisinden dolayı gerçekleştiğini düşündü. İstihbarat tarafından Gökhan’la görüştüğü belgelenen Çetin de bu duruma kızını korumak için girdiğini söyledi. Diplomatik dokunulmazlığı sayesinde Cenevre'ye giden Gökhan, orada yaptığı görüşmelerden sonra başka bir ülkeye giderek kurtulacağını zannederken karşısında Ömer Atmaca ve ekibini görünce büyük bir şok yaşadı. Diğer yanda Neslihan ise Uluslararası Diplomasi ajansının araştırmaları sonucunda Şirket’in hedefinde babası Çetin’in olduğunu öğrendi. Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de...

Teşkilat Dizisi Karosu

Yönetmen: Burak Arlıel Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu Oyuncular: Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy)

Teşkilat 85. bölüm fragmanı